Alle diensten

Raymond Duipmans Automakelaar Alkmaar

De perfecte lease auto?
Regelen we!

Heeft u een auto op het oog of ben je er nog niet uit? Kies je voor je benzine, hybride of elektrische rijden? Hoe werkt bijtelling bij een zakelijke auto en waar vind je een goede deal?

Leasen
De Automakelaar ontzorgt u bij het uitzoeken van een nieuwe (lease) auto

Nieuwe auto kopen?
Doen we samen.

Wilt u een nieuwe auto zelf samenstellen of kiest u één met ‘de kop eraf’? Wat zijn de voor-en nadelen en waar zoek je in regio of landelijk? Tevens belangrijk te onderzoeken welke garantie je bij de auto krijgt.

Kopen
Op zoek naar een nieuwe lease auto? Bel de automakelaar

Auto importeren?
Besteed het uit!

Besteed de tijdrovende randzaken uit. Een auto importeren kan veel voordeel bieden, maar heeft ook aandachtspunten. Hoe weet je wat je koopt en op welke manier verloopt de import?

Importeren

TESTIMONIALS

Zij gingen u voor

Raymond heeft mij begin deze maand ontzettend goed geholpen met het vinden van een nieuwe auto. Communicatie verliep uitstekend en zijn service was fantastisch. Nogmaals bedankt en ik ben heel blij met mijn auto!

Mw. A. NasraAankoop Renault Clio

Op aanraden van een vriend, heb ik Raymond ingeschakeld bij het aankopen van een jonge BMW 3. Zeer goed geholpen: hij challengde mij op mn keuzes, kwam met alternatieven en was tijdens onderhandeling van grote toegevoegdewaarde! Dank voor jouw kundige begeleiding Raymond!

Dhr B. EllerbroekAankoop bmw 3-serie

Wij waren opzoek naar een familie auto voor ons gezin die ook de caravan mocht trekken. Na aankopen in het verleden waar achteraf twijfels over waren, wisten wij niet waar wij goed aan deden. Oud collega Raymond heeft een bedrijf in het helpen zoeken naar nieuwe auto's is dit misschien wat voor ons? Wij waren opzoek naar een middenklasse auto en hadden geen onbeperkt budget. Zou Raymond ons kunnen helpen? Het volmondig antwoord was ja. Het contact verliep prettig, netjes en snel. De uitkomst een schitterende Mazda cx5 en een gezin wat straks met een dikke auto en caravan op vakantie kan.

Dhr G. NijhuisAankoop Mazda CX5

De eerste Makelaar die het niet heeft over de overwaarde, u moet snel beslissen en welke hypotheek gaat u afsluiten.! Mij credo is: Laat de specialist het werk doen. Bedrijfsmatig zeer goede ervaringen met Raymond Druipmans, dus waarom niet privé?
Raymond gevraagd om te onderhandelen met de dealer. "ik ga zorgen voor de beste inruilprijs en neem dit mee in de offerte van jullie uitgezochte dealer" Helder communicatie over de onderhandelingen en opvolging. Perfecte deal gesloten en we rijden nu in onze Honda Jazz Crosstar.

Dhr M. MonsAankoop Honda Jazz

Omdat onverwacht onze auto niet door de APK kwam moesten we snel handelen om een nieuwe auto uit te kiezen. Een wereld waar ik en mijn man geen kennis van hebben. Via via kwam ik terecht bij Raymond. Echt geweldig! Hij heeft ons super goed geholpen, goed geadviseerd, heel veel vragen beantwoord.. en binnen een paar weken rijden wij in een elektrische auto, heerlijk! Wij hadden nooit gedacht, dat binnen ons budget dit haalbaar zou zijn!
Iedereen die opzoek is naar een auto kan ik aanraden om Raymond daarbij in te schakelen! Hij heeft veel kennis van auto's, maar kent ook veel mensen binnen deze wereld en weet waar je wel of niet moet zijn voor een nieuwe/andere auto. Raymond, bedankt voor deze zeer prettige samenwerking!! Jammer dat ik maar 1 auto nodig heb 😉

Mw I. Van der MeerLease Skoda Enyaq iv

Super fijn om met Raymond te werken. Hij is uitstekend in zijn vak, schakelt snel en kan op alle (rand)vragen antwoord geven. Ik zou zelf geen auto's meer proberen te regelen na deze ervaring.

Dhr J. WitterbroodLease Polestar 2

Raymond did a great job finding us our beautiful new Kia Sorento with 3 months instead of the usual 9 (!) months delivery time. We eventually had to wait a bit longer due to the war in Ukraine and its consequences, but we were happy that Raymond handled all communication for us; he saved us a lot of time and energy. I can totally recommend his services!

Mw C. LangePrivat lease Kia Sorento

Laat de automakelaar u ontzorgen

Een persoonlijke aanpak en wederzijds vertrouwen is belangrijk. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact op
De Automakelaar ontzorgt u bij het uitzoeken van een nieuwe (lease) auto