Alle diensten

Raymond Duipmans Automakelaar Alkmaar

De perfecte lease auto?
Regelen we!

Heeft u een auto op het oog of ben je er nog niet uit? Kies je voor je benzine, hybride of elektrische rijden? Hoe werkt bijtelling bij een zakelijke auto en waar vind je een goede deal?

Leasen
De Automakelaar ontzorgt u bij het uitzoeken van een nieuwe (lease) auto

Nieuwe auto kopen?
Doen we samen.

Wilt u een nieuwe auto zelf samenstellen of kiest u één met ‘de kop eraf’? Wat zijn de voor-en nadelen en waar zoek je in regio of landelijk? Tevens belangrijk te onderzoeken welke garantie je bij de auto krijgt.

Kopen
Op zoek naar een nieuwe lease auto? Bel de automakelaar

Auto importeren?
Besteed het uit!

Besteed de tijdrovende randzaken uit. Een auto importeren kan veel voordeel bieden, maar heeft ook aandachtspunten. Hoe weet je wat je koopt en op welke manier verloopt de import?

Importeren

TESTIMONIALS

Zij gingen u voor

Zeer tevreden met de bemiddeling en het advies van Raymond. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto, maar wilden iets minder alledaags. Het lukte ons zelf niet goed dit te vinden met alle eisen die we er nog naast hadden. Raymond kwam uiteindelijk met een verrassend advies. Zelf hadden we niet direct aan een Lexus gedacht, maar we waren op slag verliefd op deze mooie sportuitvoering. Super blij!

Veronique WanstAankoop auto

Op aanraden van een vriend, heb ik Raymond ingeschakeld bij het aankopen van een jonge BMW 3. Zeer goed geholpen: hij challengde mij op mn keuzes, kwam met alternatieven en was tijdens onderhandeling van grote toegevoegdewaarde! Dank voor jouw kundige begeleiding Raymond!

Bart EllerbroekAankoop van auto

Laat de automakelaar u ontzorgen

Een persoonlijke aanpak en wederzijds vertrouwen is belangrijk. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact op
De Automakelaar ontzorgt u bij het uitzoeken van een nieuwe (lease) auto