Over mij

Mijn naam is Raymond Duipmans. Van jongs af aan ben ik een gepassioneerd liefhebber van premium auto’s.
Daarnaast ben ik gek op reizen en heb ik de afgelopen jaren uiteenlopende plekken op aarde bezocht. Ondanks deze passies besloot ik na de middelbare school Sociaal Pedagogische Hulpverlening te studeren, omdat ik graag met mensen werk en van betekenis voor een ander ben. Tijdens deze studie was ik als bijbaan directiechauffeur, voor mij dé kans om op jonge leeftijd met premium auto’s in aanraking te komen.
Hier maakte ik kennis met hoge eisen aan dienstverlening en werd me duidelijk dat m’n cliënten consequent gebrek hadden aan tijd.

Na mijn afstuderen besloot ik mijn passie voor auto’s te volgen en te gaan werken in de automotive. Zo heb ik meerdere functies vervuld als accountmanager voor de zakelijke markt. Na een aantal jaar vond ik dat er iets moest veranderen! Ik wilde vanuit een onafhankelijk positie mensen ontzorgen bij het vinden van hun perfecte auto en de beste deal verzorgen. Daarom besloot ik een eigen draai te geven aan mijn passie voor auto’s en het werken met mensen. Dit resulteerde in het oprichten van een automakelaardij.
Voor velen een onbekend concept, waarbij ik mijn klanten veel kostbare tijd en gedoe bespaar door bijvoorbeeld auto’s te zoeken die aansluiten op hun wensen en het aanbieden van een proefrit aan huis.

Benieuwd op welke manier ik jouw kan helpen bij het vinden van de perfecte auto? Ik vertel het je graag!