Gedurende het gehele proces heb ik maar één doel en dat is de auto te vinden die bij u past en u hierbij optimaal te ontzorgen. Ik wil u een nieuwe beleving geven bij het kopen van een auto en ben pas tevreden als u dat bent!

Er zijn een aantal stappen die we samen doorlopen:

Kennismaking

De aanschaf van een auto is maatwerk. Om te beginnen kom ik dan ook graag bij u langs om kennis te maken. Thuis, op kantoor en op flexibele tijden. Ik inventariseer uw wensen en vertel wat automakelaardij Duipmans voor u kan betekenen.

Na het concretiseren van uw zoekopdracht plannen we de volgende stap, een overzicht van modellen die op uw wensen aansluiten.

Modellenselectie

Na gedegen onderzoek selecteer en vergelijk ik modellen die aansluiten op uw wensen. Het vergelijk is op basis van relevantie, zodat u geen tijd kwijt aan zaken die er voor u niet toe doen. Het vergelijk presenteer ik via de mail of aan u persoonlijk, wat u wilt. Op basis van uw feedback kiest u waarmee u wilt proefrijden. Uiteraard denk ik hierbij actief met u mee!

Proefrijden

Het is tijd om te proefrijden, één van de leukste onderdelen van het proces!
U geeft mij door wanneer u kunt rijden, dan zorg ik ervoor dat de auto op dat tijdstip klaar staat bij uw dealer naar wens.

Samenstellen auto

Nu u weet welke auto u wilt, configureren we deze zodat die volledig aan uw wensen voldoet.
Vervolgens onderhandel ik voor een scherpe deal, zowel bij koop, lease als import.
Wat u ook kiest, ik onderhoud het contact met dealers en leasemaatschappijen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Aflevering auto

Ik hou u op de hoogte wanneer de auto gereed staat om afgeleverd te worden, uiteraard alles in overleg.
Hier houdt mijn dienst nog niet op! Het kan voorkomen dat achteraf bepaalde zaken niet goed zijn uitgevoerd, ook dan los ik de problemen graag voor u op. Perfectie bestaat niet, maar ik zal er alles om doen om hier dichtbij te komen.