‘Al vrij snel nadat ik Raymond heb leren kennen bij ‘Bergen in Zaken’ heb ik de verkoop van mijn auto aan hem uit handen gegeven. Na een ronduit slecht aanbod van mijn oorspronkelijke dealer, heeft Raymond met al zijn kennis, kunde en relaties binnen de autobranche gezorgd voor een bod van bijna 40% hoger! Ik beveel Raymond dan ook graag aan binnen mijn netwerk, zowel aan particulieren als ondernemers die hun wagenparkbeheer willen overlaten aan een echte professional! ‘
(Nathalie Menke, Fiat 500)

‘ Wel de lusten maar niet de lasten? Oftewel; wel op zoek zijn naar je droomauto maar niet de tijd om alles (of onderdelen) uit te zoeken en te regelen? Dan moet je bij Raymond Duipmans van Automakelaardij Duipmans zijn. Raymond heeft mij geweldig geholpen bij het vinden van mijn ‘volgende’. Een autoliefhebber, enorm betrokken en altijd beschikbaar om je met goede adviezen de goed kant op te wijzen. Raymond, ik spreek je weer als deze aan vervanging toe is.’
(Marchel-Wim van Dongen, BMW 5-serie)

‘ Buitengewoon goede samenwerking gehad met Raymond. Goede kennis van zaken, veel effort in selectie van auto’s inclusief alle details en historie opvragen en vooral juist gedoseerde informatie die paste binnen mijn volle agenda. Ik ben compleet ontzorgd, blij met de bolide en wil Raymond van harte aanbevelen.’
(Jurre Kesting, Mercedes E-klasse)

‘Raymond heeft mij geholpen met de aanschaf van een passende youngtimer. Ik had al een Volvo youngtimer, echter deze moest met 350.000 op de teller wel een keer vervangen worden. Ik had wel bepaalde voorkeuren, Raymond heeft heel duidelijk een zoekopdracht geformuleerd op basis van mijn wensen. Ik was ervan overtuigd dat ik weer een Volvo zou nemen, gelukkig zorgde hij ervoor dat we ook bij andere garagebedrijven gingen kijken. Zo kwamen we bij Kymmell Motorcars in Velsen, deze had een aantal geweldige Mercedes E-Klasse Youngtimers staan. Na de proefrit was ik volledig overtuigd! Wat een topwagen en topadvies van hem. Hij zorgde voor goede garanties en regelde een goede prijs, ook voor de inruil van de Volvo. Voor mobiliteitsvraagstukken moet je bij Duipmans zijn.’
(Jeroen Galavazi, Mercedes E-klasse)

‘Raymond is known to me as a reliable partner. Raymond is best described for his dedication to cars and his great patience to guide people in their choice. His patience and interest in people, fresh perspective on mobility and his passion for cars make him pleasant to work with. His knowledge and expertise about mobility and regulations helps you to get a better solution than you could have thought of beforehand. That is why I would like to recommend Raymond to people and/or companies who are looking for a suitable solution for mobility.’
(Mark Hiddinga, Opel Corsa)

‘Raymond heeft me goed geholpen bij de verkoop van mijn Opel Ampera en bij het uitkiezen en aankopen van mijn volgende auto: een Audi A3 uit 2015. Wat ik prettig vind aan Raymond is dat hij uitgebreid de tijd heeft genomen om mijn wensen inzichtelijk te krijgen en daar ook kritisch op was. Raymond is vervolgens op zoek gegaan naar een passende auto. Al snel kwam hij met verschillende opties en heb ik een keuze gemaakt. Vervolgens is Raymond 2x mee naar Dieren geweest: 1x voor een proefrit (waarbij hij elk knopje in de auto heeft getest) en 1x voor het ophalen, waarbij we meteen de Ampera hebben verkocht en weggebracht. Raymond levert zijn diensten snel en zeer vriendelijk, waardoor ik een zeer tevreden klant ben. Ik beveel Raymond dan ook graag van harte aan!’
(Ed Cramer, Audi A3)

‘Het doel dat Raymond zichzelf stelt, de aanschaf van een auto zo eenvoudig en prettig mogelijk te laten verlopen, maakt hij geheel waar. Zonder Raymond had ik nu nog steeds geen auto gehad… Door zijn heldere manier van aanpak en enorme vakkennis wist hij mij, immer bereikbaar voor alle vragen die ik maar wilde stellen, uiteindelijk een keuze te laten maken. Een weloverwogen keuze waarbij hart en hoofd de ruimte kregen om in balans te komen. In het hele traject neemt hij alles uit handen en regelt alles dat nodig is. Er rijdt dankzij Raymond een hele blijde tevreden man rond! Ik beveel een ieder Raymond dan ook van harte aan. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’
(Louis-Fritz Maurer, Skoda Rapid)

‘Al bijna een jaar op zoek naar een vervanging voor een auto. Ik weet precies wat ik wil, maar kon de auto telkens niet vinden. Of juiste prijs maar net niet de eisen en wensen ingevuld. Of wel de juiste auto, maar niet voor de prijs die ik in gedachten had. Via mijn netwerk in contact gekomen met Raymond. Een automakelaar. Hij kwam thuis voor een intakegesprek. Duidelijk in de communicatie. Een echte liefhebber met passie voor auto’s. Waar ik in 11 tot 12 maanden zoeken niet uitkwam, had Raymond in dik twee maanden voor elkaar. Zijn netwerk is gewoon veel groter. Raymond is prima bereikbaar en houd je frequent op de hoogte van zijn vorderingen. Zeer goed. Ook als hij tegen dingen aanloopt waarvan hij verwacht dat ze niet haalbaar zijn, werd ik snel geïnformeerd. Uiteindelijk heeft hij de auto gevonden in Duitsland net over de grens. Ik ben zelf naar Duitsland gereden voor een inspectie van de wagen. (Raymond kon dit ook voor me doen, maar ben zelf gegaan dus.) Ik kreeg een uitgebreide en goede checklist van hem mee waarop te letten. Ook dit was weer keurig geregeld. Inmiddels staat de aanschaf bij me voor de deur. Het hele zoek- en aankoopproces is naar volle tevredenheid verlopen. Ik raad Raymond aan bij iedere autoliefhebber die op zoek is naar een nieuwe auto.’
(Bart Ooijevaar, Mercedes C-klasse)

‘Via een collega mijn autowensen en autofrustraties besproken. Deze collega had een zeer positieve ervaring met Raymond. Een automakelaar, dat is wellicht iets voor mij. Ik wilde van auto wisselen, maar de courantheid en waardevastheid bleken een heikel punt. Proefritten: Goed geregeld, tijdens kantooruren, op mijn werklocatie, gewoon super. Uit eindelijk is de keuze op het merk Opel gevallen. Raymond had bij een dealer gezien dat er een speciale uitvoering op voorraad stond, stiekem de auto die graag wilde hebben. Helaas de inruil, die viel echt tegen, waardoor leaseprijs ook ver buiten budget viel. Raymond kwam met het voorstel om de vorige auto aan dealers van het merk aan te bieden. Dit bleek een gouden zet. Uiteindelijk de vorige auto voor een mooi bedrag kunnen verkopen, maar dan het leasetarief van de gewenste auto? Raymond heeft een goede deal uit het vuur weten te slepen, iets boven budget, maar toch een scherp lease tarief. Nu is de vraag, op welke auto is de keuze gevallen: De keuze is gevallen op een Opel Astra Station, 1,6 liter, 200 pk. Werkelijk een beest van een auto, snel, krachtig en soepel als een sterke diesel. Deze auto staat heel goed naast mijn cabriolet, een Opel Astra G 2,0 lier turbo 192 pk. Raymond, bedankt’.
(Peter Rog, Opel Astra)

‘Raymond heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe ‘gezinsauto’, een MB E-combi met 388 pk! Nadat ik deze prachtige occasion zelf had gevonden, heeft hij het verdere aankooptraject begeleid en een goede prijs weten te onderhandelen. Super service en altijd klaarstaan voor de klant zijn de twee kenwaarden van Automakelaardij Duipmans. Daarnaast is Raymond gewoon een heel aardige vent met een gedeelde passie voor auto’s. Zeer aanbevelenswaardig dus!’
(Marco Visser, Mercedes E-klasse)

‘Nadat ik eerst zelf wat speurwerk had gedaan om een nieuwe (zakelijke) auto te gaan leasen, had ik al snel Raymond ingeschakeld. Dat had ik eigenlijk al direct moeten doen! Waar ik 3 weken mee bezig was om de juiste auto (Met uiteraard de beste deal/prijs etc. etc.) te vinden, kwam Raymond in rap tempo met een nog betere deal. Vervolgens kwam Raymond met een testrit aan huis. (Waar vind je deze service nog?) en daarna heeft hij er alles aan gedaan om de beste leasedeal te vinden. Dat is zeker gelukt. De uitdaging was bij mij nog iets anders dan anders daar ik voor een buitenlandse werkgever werk, maar dat voor Raymond gesneden koek. Hij regelde het gewoon en voor ik het wist stond mijn nieuwe auto voor de deur. Wil je ook ontzorgd worden met het uitkiezen van een nieuwe auto? Op de maandselijkse kosten besparen? En dit dan ook nog op een leuke, sportieve manier waarbij er net dat extra stapje voor je wordt gezet? Dan kan ik Automakelaardij Duipmans zeker aanbevelen! Raymond, nogmaals bedankt!’
(Don Lauritsen, BMW 330)

‘Raymond heeft mij geholpen in de zoektocht naar een geschikte Youngtimer. Natuurlijk had ik specifieke wensen! Raymond heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd een nieuwe auto ter beschikking had! Oog voor de klant, prima service, eerlijke prijs en met een lach op het gezicht!!’
(Ed Slatman, Volvo V70)

‘Raymond heeft mij op prettige manier geadviseerd bij de keuze voor een andere auto. Daarbij heeft hij mij veel uitspitwerk uit handen genomen. Niet alleen is hij op zoek gegaan naar de juist auto maar heeft ook een groot aantal lease aanbieders vergeleken. Dat heeft mij uiteindelijk een behoorlijke besparing opgeleverd. De service van Raymond is super. En ook na de koop is hij bereikbaar voor vragen en hulp. Ik kan Raymond daarom van harte aanbevelen als automakelaar!’
(Sandra Niesten, Citroen Cactus)