Skip to main content
Uncategorized

Bijtelling youngtimer ook in 2017 voordelig

By december 29, 2016april 18th, 2018No Comments

Goedkoop rijden in een mooie luxe auto, dat wil toch iedere zakelijk rijder?!

Met de huidige youngtimer regeling kan dat al en rijd je een auto van 15 jaar of ouder met slechts 35% bijtelling over de economische waarde van de auto. Zo betaal je voor een auto die 15 jaar geleden bijvoorbeeld een ton kostte met een huidige waarde van €10.000,- slechts €120,- netto per maand aan bijtelling.

Ook in 2017 is deze gunstige regeling van kracht.
Zo rij je voor weinig geld met bijvoorbeeld een volle BMW 7-serie, Mercedes S-klasse of Audi A8 al dan niet geïmporteerd uit Duitsland waar het aanbod groot is .

Vergeet hierbij niet dat de auto inmiddels een poosje geleden uit de showroom is komen rollen en dat die soms een zwaar leven achter zich heeft. Voordat we nu met z’n allen de youngtimer dealers gaan bestormen, is het raadzaam je van tevoren te verdiepen in gangbare gebreken aan de desbetreffende auto en uiteraard de onderhoudsboekjes goed te controleren. Daarnaast kan je de auto vaak laten controleren door een onafhankelijk keurmeester die de complete auto doorlicht voor. Dit kost zo rond de €200,- maar voorkomt wel dat je een kat in de zak koopt.

Dus rijd je zakelijk, houd je van luxe auto’s en houd je er nóg meer van als je er voordelig mee kunt rijden, denk dan eens aan een youngtimer!

Neem voor vragen gerust contact met me op!